Kampeerterrein

Het terrein is het hele jaar rond weer anders

Op de Bulte vind je rust, ruimte en privacy.

Het is een plek waar de tijd heeft stilgestaan en waar je het verstrijken van de tijd opmerkt door de wisseling van de seizoenen. In het voorjaar de bloeiende fruitbomen en uitbundig vogelgezang. In de zomer is het terrein volledig omsloten door groen en daardoor is er veelschaduw. In de herfst zijn er dankzij de diversiteit aan bomen prachtige herfstkleuren en volop appels, mispels en tamme kastanjes te rapen.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en hebben allemaal zo hun eigen sfeer; er zijn plaatsen langs de bosrand, op het ‘ronde veld’, met uitzicht op het akkerland of speelveld.

Ons huis en de sanitaire voorzieningen liggen centraal.

Verder vind je op het terrein een trekkershut, speelveld met een aantal speeltoestellen, een pipowagen en  een weitje waar onze geiten en paarden lopen. Kippen en katten zitten meestal in een ren maar maken ook weleens een uitstapje op het terrein.

Behalve bij de sanitaire voorzieningen en een buitenlamp bij de trekkershut ( die ’s nachts wel uit moet ) is het terrein onverlicht. Dit uit respect voor de natuur maar ook om zelf zoveel mogelijk het donker te ervaren.

Verlichting aan de buitenkant van tent/caravan/camper graag minimaal en ’s nachts uit.

Op het hele terrein zijn verschillende boomsoorten aangeplant die zorgen voor een diversiteit aan kleur en vorm
Trekkersveld